Kids songs-Radio

Kids songs-Radio her yaşta çocuklar için yapılmış olan elzem bir fm radio uygulamasıdır.Bu online radioda tüm en iyi çocuk şarkılarını bulabilirsiniz.Ücretsiz Kids Music şu an elde edin!

cover

Get it on Google Play

Kullanılabilir seçenek:
-Radyo kulaklık kullanmadan dinlebilirsiniz
– Herhangi radio station açmak için sleep timer ve radio station kendisi kapatmak için timer ayarlayın
-Facebook’ta ve Twitter’de radio stations kaydedin ve paylaşın
-Bildirinde radyo uygulamanın widgeti belirecek,uygulama kapalı olduğu zaman radio station kontrol edebilirisiniz
-Ana ekrenınızda kısayol olarak sizin favori radio station ayarlamak için widget opsyonunu kullanın
-Hızlı erişim için favori radyo kanalların listesini yapın
-Diğer radio stations araştırmak için ‘’fazla şey ‘’butonu seçin
-Radyo alarmlı saat ayarlayın
**Bu uygulama çalışmak için internet bağlantısı olması lazım olur.İnternet bağlantısı olmadığı taktirde ve radyo alarm kurarsanız telefonunuzdaki varsayılan alarm sizi uyandırılacak.
Selam çocuklar!Sizi en iyi uygulamalarından birisiyle tanıştıralım!Bu fm radio app sizin için özlellikle tasarlanmıştır. Şarkı söyleme ve dans etmekten hoşlanıyorsanız bu uygulamada tüm gereken kids songs vardır.
Kids songs-Radio kulaklık kullanmadan dinlenilebilir;Arkadaşlarınızla oynarken veya evinizde dinlerken çocuk şarkıları dinleyebilirsiniz.
Çocuklar music onlinenın sesiyle uymak isterseniz canlı radyo için timer ayarlayın ve kendiliğinden kapatacaktır. Öte yandan, alarm ayarlayın ve free radio uygulaması belirtilen zamanda açacak.Bir de ailenizle ve arkadaşlarınızla internet radio stations paylaşabilirsiniz.
Hızlı erişim için ana ekranda favori online radio kısayolunu oluşturun. Bildirinde radyo uygulamanın widgeti belirttiği zaman radyoları kontrol edebilirisiniz. bir yıldız ile işaretleyerek favori kids songs listesini yapın.
Bu radyo app popüler çocuk şarkıları dinlemeyi seven her küçük erkek ve kız çocuk için yapılır. Bu canlı radyo ile çocuklarınız asla sıkılmayacak.. Onlar gün boyu şarkı söyleyebilir, dans edebiliri ya da çocuk şarkıları dinleyebilir. Müzikten çocuklarınız hoşlanırsa bu müzik uygulaması sizin için mükemmel bir çözümdür. En iyi müzik app koleksiyonunuza başka bir internet radioyu ekleyin ve çocukların mutlu edin.
Kids songs-Radio en iyi kids music bulabildiğiniz çocuklar için fm radio uygulamasıdır. Bu kids music uygulaması ile çocukların şarkı söylemesini pratik edebilir ,yeni ve eğlenceli bir çocuk şarkılarını öğrenebilir.
Bu streaming radio kullanarak kendi iç sanatçı keşfetmek çin çocuklara ilham verilir. Herhangi bir radio station seçin ve salonunuzda çocuk şarkıları konser I organize edin. Sizin çocuğunuz çocuk şarkıları söylerken gerçek bir yıldız gibi hissedecek. Şimdi Kids songs-Radio İndirin ve çocuklarınızın online radio station bu eşsiz toplamayla eğlenmesine izin verin.
Yasal bilgi:
Bu uygulama en iyi internet radio stations işbirliğisinde yapılmıştır.Bizi destekleyenlere çok teşekkür ederiz.
Cihaz uyulmluğu:
Uygulamamız eksiksiz aşağıdaki tablet ve smartfon telefonlarda HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxu S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 KitKat), Huawei Ascend üzerinde test edilmiştir.
Ayrıca uygulamamız Turkcell, Vodaphone ve Avea beslenen cep telefonlar geçimlidir.

Leave a comment